Stal Skyjafar Marieke Mulder

Instructie - Sportmassage voor paarden - Cursussen


Nieuws februari 2018
Januari was zo mogelijk nog natter dan december. Het was afzien in de modder deze maand! Veel werk op het erf, weinig rijden. Gelukkig hadden we een leuk intermezzo in Engeland, waar ik voor de derde keer met veel plezier een tweedaagse cursus heb gegeven aan een groep enthousiaste IJslanderruiters. In juni gaan we weer en dan geef ik twee cursussen, op twee verschillende locaties. Inmiddels zitten we in februari en hebben we beter weer - een beetje winters, en vooral, heel fijn, weinig regen. Dat geeft weer nieuwe energie aan mens en paard!

Intensieve lesochtenden wegens succes herhaald
Inmiddels hebben ook de eerste twee intensieve lesochtenden in Engelbert plaatsgevonden. De lessers vormen een leuke, diverse groep. De mix van theorie en praktijk blijkt erg goed te werken en de locatie, met fijne verwarmde kantine/cursusruimte en binnenbak met stalletjes, is top.
Omdat dit concept zowel de deelnemers als mij goed bevalt, wordt de serie van vier intensieve lesochtenden komend voorjaar herhaald op mijn thuislocatie. Nadere informatie vind je hiernaast, onder Intensieve lesochtenden.


Vanaf voorjaar 2018: lessen in klein groepsverband
Dit voorjaar ga ik starten met series van 10 lessen in klein groepsverband (maximaal 3 ruiters per les). Het lesgeven aan een groep(je)
bevalt mij goed, en het is voor de lessers gezellig en stimulerend om met anderen samen les te hebben.

Daarnaast blijft het mogelijk om privé-lessen te volgen. De tarieven voor privé-lessen zijn per 1-1-'18 wel wat verhoogd (zie onder Lesmogelijkheden).

Nadere informatie over de groepslessen is te vinden in de agenda. Daar vind je ook data van andere geplande activiteiten, zoals bijvoorbeeld een dagcursus Bouw en Biomechanica van IJslandse paarden.

 


Rechts: Sjoerd en Huginn hebben het rijden zonder zadel ook ontdekt

 

 

 

Nieuws december 2017
Wekenlang was er door het extreem natte weer geen les mogelijk. Begin december hebben we de bodem van de rijbak laten keren. Nu ligt er mooi woudzand als toplaag en kunnen we eindelijk weer rijden! Alleen bij erg nat weer staan er plassen in. Januari 2018 zal ik weer starten met de lessen, mits het weer redelijk is. En anders is er nog deze optie:

Vier intensieve indoor lesochtenden winter 2018
Nog geen plannen op zaterdagochtend de komende winter?
Zin om je rijden een boost te geven? Géén zin in regen en wind als spelbreker?
Dan kun je meedoen met het intensieve indoor lesprogramma ‘In balans met je paard’! Kijk voor nadere informatie in het menu onder Lesochtenden winter '18.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

December 2017
Halmur en Bjarni zijn heel goed in balans en leven zich uit op de nieuwe rijbakbodem

 

 

 

Inloggen
stalskyjafar.nl - site by site by Kant en Klare site uw eigen unieke website!