Bijspijkertraject

Uniek individueel bijspijkertraject voor jou en je IJslandse paard!

 

Totaalaanpak bestaande uit:
- Uitgebreid assessment van combinatie ruiter-paard
- Instructie IJslands rijden
- Centered Riding-lessen
- Training van je paard
- Lessen grondwerk en biomechanica

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annefloor Bouman, Trainer/instructeur IJslandse paarden
Marieke Mulder, Centered Riding-instructeur

Nadere informatie:


Gaat het rijden met je paard op zich best lekker, maar loop je op bepaalde punten toch vaak een beetje vast? Wil je dit seizoen met niet of nauwelijks wedstrijden en andere evenementen graag benutten om samen met je paard eens grondig de puntjes op de i zetten? Zodat je op alle vlakken kunt groeien als combinatie?

Wij bieden je een uniek individueel begeleidingstraject waarbij wij onze specialiteiten op het gebied van trainen en lesgeven bundelen om jou en je paard in alle aspecten van het rijden verder te helpen. Annefloor heeft als professioneel trainer veel kennis en ervaring op het gebied van het trainen van IJslandse paarden van alle leeftijden en niveaus (onder het zadel en via grondwerk), en het begeleiden van uiteenlopende combinaties. Marieke is als Centered Riding-instructeur gespecialiseerd in zit, balans en houding van de ruiter, en heeft zich daarnaast op verschillende manieren verdiept in de biomechanica van het (IJslandse) paard, onder meer door middel van een opleiding tot sportmasseur voor paarden.

Het begeleidingstraject dat wij bieden, bestaat uit:
- een uitgebreid assessment van jou en je paard, plus inventarisatie van wensen en mogelijkheden
- training van je paard (hulpen accepteren, spanning reguleren, kwaliteit van de aanleuning, takt/balans/beweging in de verschillende gangen)
- training van jou als ruiter (zit, houding, balans, positionering van armen/handen, techniek van de hulpen)
- training/begeleiding van jou en je paard als combinatie

Gedurende het traject verblijft je paard op Annefloors accommodatie in De Punt.
Daar zal je paard door Annefloor worden getraind. Uiteraard word jij als ruiter/eigenaar actief bij deze training betrokken, en zul je ook samen met je paard les krijgen van Annefloor.
Daarnaast werk je onder begeleiding van Marieke aan finetuning van je zit, houding en hulpen. Hierbij rijd je op één van haar goed getrainde lespaarden, en daarnaast heb je  les met je eigen paard. Mariekes accommodatie is op loopafstand van die van Annefloor.
Naast rijles behoren ook grondwerkles (Annefloor), theorie gangen & biomechanica (Marieke) en core stability training (Marieke) tot de mogelijke ingrediënten van het bijspijkertraject.

In wat voor vorm het traject qua duur en frequentie wordt gegoten, en waar de accenten komen te liggen, dat spreken we in overleg met jou af. We streven naar een traject dat op maat gemaakt is voor jou en je paard.


Heb je interesse? Wil je meer weten over kosten en mogelijkheden?
Neem dan contact met mij op:


whatsapp 06-12932888
mail: thoka03@gmail.com

Inloggen
stalskyjafar.nl - site by site by Kant en Klare site uw eigen unieke website!