Ochtend Kennismaken met IJslandse paarden

Maak nader kennis met het unieke IJslandse paard!
 

Informatie-ochtend op aanvraag voor groepjes van 3-6 belangstellenden.
Locatie: Stal Skýjafar, De Punt
Kosten: EUR 45,- p.p.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ben je geïnteresseerd in IJslandse paarden, maar weet je nog niet zo veel over dit bijzondere kleine paard met die extra gangen? Wil je graag weten hoe IJslanders zijn in de omgang en als rijpaard? Ben je benieuwd of ze nu echt zo anders zijn dan andere paarden? Of ze net zo lief en knuffelbaar zijn als ze eruit zien? Wat er allemaal bij komt kijken als op zoek wilt gaan naar een eigen IJslands paard?

Speciaal voor diegenen die nieuwsgierig zijn naar IJslanders, zich willen laten informeren over het ras en de eigenschappen, en ook weleens willen zien en misschien ook zelf willen ervaren hoe je die tölt nou rijdt, organiseer ik op aanvraag een speciale ochtend Kennismaken met IJslandse paarden.

De ochtend begint met koffie/thee/fris en eigen gebakken appeltaart in onze blokhut.

Na de koffie krijg je aan de hand van een powerpoint-presentatie en het nodige videomateriaal informartie over de achtergrond, raskenmerken, rijeigenschappen en gangen van het IJslandse paard.

Dan volgt een rondleiding langs de verschillende IJslanders van Stal Skýjafar, zodat je een beeld krijgt van verschillen qua type, kleur en karakter.

Tijdens een demo met uitleg in de rijbak stel ik twee van onze paarden onder het zadel voor in de verschillende gangen, met de nadruk op de tölt.
Diegenen die graag zelf eens willen voelen hoe het is om op een IJslander te tölten, mogen vervolgens onder begeleiding een töltje wagen.

Tijdens een afsluitend koffie-/thee/fris-rondje is er gelegenheid om vragen te stellen en nog wat na te praten.

Ochtend afspreken
Wil je graag samen met een paar belangstellenden een ochtend Kennismaken met IJslandse paarden afspreken? Neem dan contact met mij op per mail of whatsapp/telefoon:
thoka03@gmail.com
06-12932888

 

Inloggen
stalskyjafar.nl - site by site by Kant en Klare site uw eigen unieke website!